≫ 

Nemi smo pred prizorom ove tragedije: Predsednik Vučić uputio saučešće Erdoganu povodom eksplozije u Istanbulu

- Uveren sam da će se ovaj zločin brzo rasvetliti, kao i da će Vaša zemlja i iz ove nesreće izaći još jača i ujedinjenija - napisao je predsednik Vučić u telegramu saučešća

  • 6
Aleksandar Vučić, Redžep Tajip Erdogan, Teroristički napadi Turska Foto-kolaž: Marko Jovanović, Tanjug/AP

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, povodom eksplozije u Istanbulu. U telegramu se kaže:

„Poštovani predsedniče, dragi prijatelju, sa uznemirenjem sam primio vest o eksploziji u kojoj su stradali nevini građani, dok ih je veliki broj povređen. I dok sa nevericom gledamo zastrašujuće slike koje su uzdrmale ne samo stanovnike mirnog i gostoljubivog Istanbula, već i ceo svet, delimo tugu sa Vašim narodom, nemi pred prizorima ove tragedije.

Uveren sam da će se ovaj zločin brzo rasvetliti, kao i da će Vaša zemlja i iz ove nesreće izaći još jača i ujedinjenija.

U svoje i u ime građana Srbije, izražavam duboko saučešće porodicama poginulih, Vama lično i Vladi Republike Turske, dok povređenima želimo brz i uspešan oporavak“, navodi se u saučešću predsednika Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    13. novembar 2022 | 20:05

    Veća je tragedija sto smo lideri u regionu a narod jedva sastavlja kraj sa krajem !

  • Realnost

    13. novembar 2022 | 19:26

    Pa instambul je jedan od naj bezbednijih gradovaaaa stetaaa velika sto se dogodila ta tragedijaa

  • Su

    14. novembar 2022 | 06:55

    Nemi smo pred prizorima svih oblika terorizma ali vecina nas nesvesna, jos uvek, da svako od nas moze biti zrtva! I cak da "ono sto oni rade Vama, mogu drugi njima"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA