Vučić: Narod sa KiM dokazao da je svetinja za koju se borimo veća od svake nepravde

Vučić je naveo da nam je prethodna sedmica donela nekoliko pobeda

  • 6
Aleksandar Vučić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na svom Instagram profilu podsećajući na događaje iz prethodne nedelje.

On je naveo da je ponosan što smo uspeli da sačuvamo mir i zahvalio se narodu sa KiM.

- Ponosan sam što smo u nedelji za nama uspeli da saučuvamo mir. Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, posle decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za decu, za našu budućnost. Hvala im na tome što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetnja za koju se borimo veća od svake pretnje i nepravde koju stave pred nas - naveo je Vučić.

Predsednik je dodao da je Srbija u protekloj sedmici ostvarila nekoliko pobeda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Naše pobede prošle nedelje bila je nova nemačka fabrika u Pančevu. Pobede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posete predsednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge. I zato, idemo dalje, u nove pobede! Živela Srbija! - zaključio je Vučić.

Video: Večeras će svi navijati za nas: Vučić se čuo sa Piksijem i poželeo mu uspeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobede se nižu

    27. novembar 2022 | 10:19

    1. Povučena srpska policija sa severa 2. Srpske sudije sa severa, umesto u Beogradu, zakletvu polažu u Prištini 3. Administrativni punktovi pretvoreni u granične međudržavne 4. Dat međunarodni telefonski pozivni broj Prištini 5. Podržani Haradinaj i Kurti u izboru za premijera, trajna koalicija s njima 6. Predat elektroenergetski sistem Prištini

  • Nikolas

    27. novembar 2022 | 10:19

    NEMA POBEDE DOK KRVAVI NATO OKUPATOR NEODE IZ SRBIJE !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA