• 1

"Bilateralni odnosi naše dve zemlje imaju uzlazni trend": Vučević se sastao sa američkim sekretarom Volander

Pomoćnik sekretara odbrane SAD Volander izrazila je nadu da će Srbija i Sjedinjene Američke Države u narednom periodu podići saradnju na viši nivo u svim oblastima od zajedničkog interesa

  • 1
Selest Volander i Miloš Vučević

Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

Pomoćnik sekretara odbrane Sjedinjenih Američkih država Selest Volander sastao se danas u Podgorici sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Milošem Vučevićem.

Ministar Vučević je istakao da bilateralni odnosi dve zemlje imaju uzlazni trend, da su obe strane iskazale nameru da nastave i prodube saradnju u oblasti odbrane, kao i da Ministarstvo odbrane visoko vrednuje dosadašnju saradnju u oblasti zajedničke obuke i donacije američke strane.

Pomoćnik sekretara odbrane SAD Volander izrazila je nadu da će Srbija i Sjedinjene Američke Države u narednom periodu podići saradnju na viši nivo u svim oblastima od zajedničkog interesa.

- Bilateralni odnosi ove dve zemlje imaju uzlazni trend, a nastavćemo i produbiti saradnju u oblasti odbrane. Ministarstvo odbrane visoko vrednuje dosadašnju saradnju u oblasti zajedničke obuke i donacije američke strane - napisao je Vučević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok