≫ 

Vučević o imenovanju Rašića i reakciji EU

"Više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilјe, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalјe partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želјa za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM", ocenio je ministar Vučević

  • 0
Miloš Vučević, Ministarstvo odbrane, raketni sastav, Printskrin: Instagram/Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na odluku o imenovanju Nenada Rašića za ministra u privremenim prištinskim institucijama.

"Imenovanje političkih patulјaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilјe, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalјe partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želјa za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM", ocenio je ministar Vučević.

Kako je saopšteno, ministar je dodao da je sada svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da "imamo posla sa lјudima bez grama morala i pravičnosti, sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći".

"Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje", zaključio je Vučević.

Video: Ministri Vučević i Gašić obišli poplavljena područja u Tutinu i Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA