≫ 

Srpska lista podržala svaku reč predsednika Vučića: "Od danas evropski lideri direktni saučesnici Kurtija"

Iz Srpske liste su naveli da su "od danas evropski lideri i direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta"

  • 1
Aleksandar Vucic, Srpska lista Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Srpska lista saopštva da pruža punu podršku i podržava svaku izgovorenu reč predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako se navodi, na najbolji način razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice prema našem narodu na Kosovu i Metohiji i prema državi Srbiji. Podršku predsedniku dali su i ministri odbrane i unutrašnjih poslova.

- Oni isti kojima su puna usta vladavine prava i poštovanja zakona danas su pokazali najveći mogući stepen licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom, samo zato što diktator i ekstremista Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda - saopštili su iz Srpske liste i dodali da "evropski lider svojim ćutanjem nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda".

Naglasili su da su od danas evropski lideri i direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta.

- Srpski narod pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije. U toj borbi predsedniče imate punu podršku Srba sa Kosova i Metohije, jer odavde nema nazad - saopštila je Srpska lista.

Video: Srpska lista pozvala: Zastave na prozore : U podne narodni skup u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA