≫ 

Morina priveden zbog statusa na Fejsbuku u kojem se pominje predsednik Vučić

Morina je policiji poznat po više krivičnih dela i više puta je bio hapšen, između ostalog i zbog neovlašćenog posedovanja oružja i municije

  • 4
Ismail Morina Foto: Instagram.com/ballist.morina

Policija u Tirani uhapsila je Ismaila Morinu, koji se predstavlja i kao Balista Morina, a koji je poznat javnosti po puštanju drona sa albanskom zastavom 2014. godine na fudbalskoj utakmici Srbije i Albanije.

Razlog njegovog hapšenja po sletanju u Tiranu, navodno je status koji je objavio na Fejsbuku, a u kojem pominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, javlja Reporteri, a prenosi Kosovo-online. com.

"Čuo sam da Vučić sutra hoće sa mnom na samit, napunili su mu glavu nakon što su mu ponudili ZANA bombone, upravo sam sleteo na aerodrom 'Majka Tereza', poneo sam par starih čaša, stari depozit iz POTOČARA su ...", napisao je Morina na Fejsbuku, zbog čega ga je policija i privela.

Inače, Morina je policiji poznat po više krivičnih dela i više puta je bio hapšen, između ostalog i zbog neovlašćenog posedovanja oružja i municije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA