≫ 

Novi udar Aljbina Kurtija na naš narod na Kosovu: Poslao svoju policiju da oduzmu ljudima 40.000 litara vina

Drektora Kancelarije za KiM Petra Petkovića oglasio se na svom Tviter nalogu, gde je obevestio javnost o novom sramnom potezu Aljbina Kurtija i još jednom napadu na Srbe sa KiM

  • 24
Ibar

Foto: PA

Srbi koji žive i stvaraju svoje porodice na Kosovu i Metohiji, nemaju ni dana mira do strane Aljbina Kurtija koji uporno pokušava da im uništi sve. Upravo takva situacija, desila se i danas kada je kod Ibra poslao svoje ljude da zlostavljaju naš narod koji se bori da preživi. 

Drektora Kancelarije za KiM Petra Petkovića oglasio se na svom Tviter nalogu, gde je obevestio javnost o novom sramnom potezu Aljbina Kurtija i još jednom napadu na Srbe sa KiM.

- Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra. Poslao je svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica Petrović oduzme 40.000 litara vina. Meštani su se okupili da brane svog komšiju jer neće da dozvole Kurtijevo iživljavanje i teror - napisao je Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    7. decembar 2022 | 17:25

    Voleo bih da sam u krivu,ali mislim da država na KiM ne sme ni da priđe.

  • Nađa

    7. decembar 2022 | 17:01

    Ne brinite, stiti vas srbija.

  • Pera kojot

    7. decembar 2022 | 17:16

    Zakuvali ameri u Ukraini, pa u Iranu sad hoce na Kosovu da potpale sukobe opet, a tu je i Bosna koja stoji kao zvonce! Nestabilnost evrope je pozeljna za drugi kontinent, uvek bila... a da nepricam o protestima u celom svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA