TADIĆ OPTIMISTA: Pobeđivao sam na izborima koje je bilo nemoguće dobiti

- Uvek sam optimista, da nisam, ne bih učestvovao u izborima. Uglavnom sam u životu pobeđivao na izborima koje je bilo nemoguće dobiti, a izgubio sam one za koje je bilo jasno da ću ih dobiti - poručuje aktuelni predsednik Demokratske stranke

  • 0

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je uverenje u pobedu na izborima za lidera demokrata. On je naveo da bi svako drugo rešenje bilo pogubno za DS, jer bi bilo "uslovljeno interesima kapitala".

Tadić je za Televiziju Crne Gore istakao da će izbori za predsednika DS biti teški, ali da je optimista.

- Uvek sam optimista, da nisam, ne bih učestvovao u izborima. Uglavnom sam u životu pobeđivao na izborima koje je bilo nemoguće dobiti, a izgubio sam one za koje je bilo jasno da ću ih dobiti - rekao je još aktuelni predsednik DS.

On je dodao da odnose Srbije sa Crnom Gorom posmatra isto kao i kada je bio na funkciji predsednika Srbije. Tadić je rekao da je nakon odlaska sa mesta predsednika Srbije razgovarao sa crnogorskim zvaničnicima Filipom Vujanovićem, Milom Ðukanovićem i Rankom Krivokapićem, na temu odnosa između dve države.

- Za mene je bilo važno da pojasnim šta se to zapravo desilo u crnogorskoj javnosti, odnosno na koji način su interpretirani moji pristupi politici između dve države. Čini mi se da je bilo određenih nesporazuma. Dobio sam informaciju da je u crnogorskoj javnosti bilo interpretacija mojih sastanaka sa Srbima iz regiona, koje su, prema mom mišljenju, bile veoma neobične, odnosno potpuno pogrešne - naveo je Tadić.

(M. S. / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA