≫ 

Euleks tvrdi: Omogućen transport lekova za Dejana Pantića

Iz Euleksa su naveli da je misija predala lekove komandantu kosovske policije u Leposaviću

  • 1
Kosovo EULEKS hapšenja Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Kancelarija Euleksa na Kosovu i Metohiji potvrdila je za Tanjug da je omogućen transport lekova neophodnih za lečenje uhapšenog bivšeg pripadnika kosovoske policije Dejana Pantića.

Iz Euleksa dodaju da je misija predala lekove komandantu kosovske policije u Leposaviću.

- Misija je kontaktu sa kosovskom policijom, Specijalnim tužilaštvom u Prištini, Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini, kao i sa advokatom gospodina Pantića. U skladu sa svojim mandatom, Euleks prati ovaj slučaj kako bi procenio kako se njime bave kosovske vlasti - navodi se u odgovoru dostavljenom Tanjugu.

Predsednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić uručio je danas pripadnicima Euleksa lekove neophodne za lečenje Pantića, preneli su ranije danas mediji.

Video: Severna Mitrovica: Kurtijevi policajci do zuba naoružani idu peške u pratnji oklopnih vozila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadranka

    14. decembar 2022 | 00:45

    Garantovano pomenuti lekovi NECE stici u ruke Dejanu Panticu! Taman do onog trenutka kad mu vise nece biti od pomoci. Zar nije dovoljna cinjenica da NE DOZVOLJAVAJU ni njegovom advokatu da ga poseti, niti da pozove porodicu. Dejanu najiskrenije zelim da ipak prezivi pakao i uskoro izadje na slobodu, mada zdrav razum govori suprotno.. Gospode, molim ti se, budi uz Srbe na Kosmetu, jer je vrlo ocigledno da im NIKO drugi ne moze pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA