≫ 

Velimir Ilić se oglasio posle nezgode: Pao sam sa tri i po metra visine, sa mnom je popadalo i silno gvožđe

Napominje da je i njemu čudno što je nakon takvog pada, sa tolike visine, ostao čitav, bez ijednog polomljenog rebra i drugih naprslina

  • 14
Velimir Velja Ilić Foto: ATAImages/Miloš Tešić

Bivši gradonačelnik Čačka i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić povređen je u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. On je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

- Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni - kaže Velimir Ilić, piše Danas.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, kaže da je mislio da se sav polomio, ali na sreću ništa nije slomljeno.

- Poprilično sam ugruvan. Lekari su dali terapiju i rekli da moram da mirujem i da ležim u bolnici bar pet dana. Međutim, na sopstveni zahtev pušten sam kući - dodao je.

Slava mi je ovih dana, Sveti Nikola, a ne bih da je obeležim u bolničkoj postelji. S obzirom da mi je bolnica blizu, ići ću u dnevnu bolnicu, po terapiju - objašnjava Ilić, koji zbog povreda teško govori.

Napominje da je i njemu čudno što je nakon takvog pada, sa tolike visine, ostao čitav, bez ijednog polomljenog rebra i drugih naprslina.

Video: Snimak s mesta nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić, a povređen Ljajić: Auto potpuno smrskan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA