≫ 

"Nadao sam se, kao i svi, da ćeš pobediti u najvažnijoj bici": Dačićevo najdublje saučešće porodici Mihajlović

Napustio nas je veliki šampion, borac i patriota, dužni smo da ga pamtimo kao jednog od najvećih fudbalera koje je Srbija ikad imala, naveo je između ostalog ministar Dačić

  • 0
Ivica Dačić i Siniša Mihajlović Foto: Marko Jovanović, MNPress

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je najdublje saučešće povodom odlaska Siniše Mihajlovića, našeg proslavljenog fudbalera i trenera.

„Nadao sam se, kao i svi mi u Srbiji i svetu da će veliki Siniša Mihajlović pobediti i u ovoj najvažnijoj bici. Njagov odlazak je neizmeran gubitak za njegovu porodicu i milione njegovih poštovalaca koji pamte njegov igrački genije. Miha je donosio najveću radost gde god je igrao i radio kao trener, a najveću u Srbiji koju je voleo iznad svega.

Pamtićemo njegovu fudbalsku umetnost i njegov vedar duh, a najviše njegov odnos prema zemlji iz koje je potekao i uvek joj se vraćao. Napustio nas je veliki šampion, borac i patriota, dužni smo da ga pamtimo kao jednog od najvećih fudbalera koje je Srbija ikad imala“, navodi se u saučešću Ivice Dačića.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA