≫ 

Grčki ministar nasred Kosova odbio slikanje ispred table na kojoj piše "Republika Kosovo"

Dendijas nije želeo da se slika ni na ulazu u zgradu ministarstva spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija, jer i tu piše "Republika Kosovo"

  • 5
Ivica Dačić, Nikos Dendijas Foto: mfa.gov.rs

Ministar spoljnih poslova Grčke Nikos Dendijas odbio je danas da konferenciju za novinare posle razgovora sa ministarkom spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija održi i da se fotografiše ispred table sa natpisom "Republike Kosovo", piše Ekonomija onlajn.

Zbog toga je konferencija za novinare u Prištini sa Donikom Gervalom održana na drugoj strani sale u gde se ne nalazi logo "Republike Kosovo", već samo zastave Grčke i tzv. Kosova.

Dendijas nije želeo da se slika ni na ulazu u zgradu ministarstva spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija, jer i tu piše "Republika Kosovo".

Kako prenosi Koha, Dendijas je na konferenciji za novinare istakao da dijalog Beograda i Prištine treba da se nastavi i da je važno da obe strane sprovedu ono što je do sada postignuto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    20. decembar 2022 | 14:35

    Brat ! 🇷🇸🇬🇷🇷🇸🇬🇷🇷🇸🇬🇷

  • mihailovic

    20. decembar 2022 | 15:12

    Zasto je Ministar spoljnih poslova Grčke Nikos Dendijas uopste isao u juznu Srbiju Kosovo i Metohiju i sretao nelegalne i protiv ustavne institucije albanske OVK ?

  • Miloje

    20. decembar 2022 | 18:12

    E, sad mi je lakše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA