≫ 

Kosovska policija postavila punktove na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić

Punktove je navodno uspostavila za vozila kako bi garantovala promet i slobodu kretanja za sve bez razlike, kao i sprečavanje kriminalnih radnji i šverca uopšte

  • 1
Kosovska policija Foto: ATA Images

Kosovska policija saopštila je danas da je na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić, na severu KiM, uspostavila kontrolne punktove, javlja tanjug.

"Policija je uspostavila punktove za vozila kako bi garantovala promet i slobodu kretanja za sve bez razlike, kao i sprečavanje kriminalnih radnji i šverca uopšte", navodi se u saopštenju kosovske policije, prenosi Koha.

Ranije je RTS objavio telefonske snimke na kojima se, kako navodi, vide pripadnici jedinice specijalne policije sa dugim cevima, pored više oklopnih vozila, na prilazu glavnom magistralnom putu iz pravca sela Banjska.

Prethodnih dana, od podizanja barikada na severu, njihovo prisustvo u blizini magistralnog putnog pravca Kosovska Mitrovica-Raška nije bilo vidljivo, navodi RTS.

Video: Srbi se na ognjištima mole za opstanak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    21. decembar 2022 | 18:55

    Albanska OVK samozvana "policija" postavila punktove na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA