Dulić: Ugrožena mi je bezbednost, tražim pomoć od međunarodnih organizacija!

"Podmetanja i falsifikati koji se nedeljama unazad iznose imaju za cilj da me kriminalizuju i predstave kao prebogatog korumpiranog političara, a u toj kampanji nije pošteđena ni moja porodica", kaže funkcioner DS-a

  • 6

Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić izjavio je da će zatražiti pomoć međunarodnih organizacija zaduženih za zaštitu ljudskih prava i predstavništava stranih zemalja, jer mu je, kako tvdi, ugrožena bezbednost.

Dulić tvrdi da je njemu i njegovoj porodici ugrožena bezbednost zbog medijske kampanje jednog beogradskog lista protiv njega i najavio da će zatražiti zaštitu međunarodnih organizacija.

- Podmetanja i falsifikati koji se nedeljama unazad iznose imaju za cilj da me kriminalizuju i predstave kao prebogatog korumpiranog političara. Što je najgore u toj kampanji nije pošteđena ni moja porodica, zbog čega nam je ugrožena bezbednost - naveo je Dulić u pisanoj izjavi.

On je podsetio da poslednjih 20 dana nijedan broj jednog dnevnog lista nije izašao bez njegove slike na naslovnoj strani, i napomenuo da agresivna kampanja ne prestaje, iako je protiv tog lista podneo niz tužbi zbog iznetih neistina.

- Budući da tokom trajanja ovog procesa nisam dobio adekvatnu zastitu nadležnih državnih organa, prinuđen sam da pomoć i zaštitu zatražim kod međunarodnih organizacija zaduženih za zaštitu ljudskih prava i predstavništava stranih zemalja u Beogradu - naglasio je Dulić.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    1. oktobar 2012 | 18:14

    Dok je krao Dulic nije mu bila ugrozena bezbednost, krao je koliko je hteo i za sebe i za tatu i za firmu i odmarao u San Trope,niko ga sputavao nije. E sada kada se sve otkrilo koliko je pokrao Srbiju odmah mu je ugrozena bezbednost. U zatvoru ce mu biti bezbednost na visokom nivou,bice siguran 100 %, nema potrebe da trazi pomoc od medjunarodnih organizacija. Pretpostavljam da ce mu nasi organi izici u susret i obezbediti mu adekvatnu zatvorsku celiju, nece nasi da od Dulica prave medjudrzavni problem.

  • Dragoljub

    1. oktobar 2012 | 17:28

    odmah ispitati poslovanje njegove firme i firmi njegove porodice. Sve poslove javno objaviti, kao i imovno stanje,placeni porezi cele porodice Dulic, pa da vidimo da li je sve posteno. Covek placa Aleksandri Drecun reklamu na Srbija Open u iznosu od pola miliona eura kroz postupak direktne pogodbe a gradjani skupljaju pare za inkubatore za bebe. Da ima obraza sam bi otisao u zatvor.

  • Goran

    1. oktobar 2012 | 16:51

    Kakav licemer. Zgrazavanje je preslaba rec. U vreme kada je drustvo bilo moralno zdravije lopovi su bili u zatvorima. Ne u ministarstvima I nisu se oglasavali u medijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA