≫ 

Prva izjava sina Dejana Pantića nakon vesti da otac napušta pritvor: Ushićeni smo, zvao nas predsednik Vučić

Dejan Pantić pušten je da se brani sa slobode

  • 1
Dejan Pantić Foto: Privatna arhiva

Bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić koji je 10. decembra uhapšen na Jarinju dok je obavljao privatne obaveze, biće pušten da se brani sa slobode, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Njegov sin Predrag rekao je za naš portal da je još uvek ushićen i ne veruje šta se dešava, kao i da nema tačnu informaciju o tome kada će se njegov otac vratiti kući.

- Čuli smo se i sa predsednikom Vučićem. Ne znamo kada će krenuti kući, advokat nam je rekao da će biti pušten u kućni pritvor, ali još nemamo 100 posto zvaničnu informaciju - naveo je on za Telegraf.rs.

Kako je dodao, situacija na KiM je i dalje veoma komplikovana i zbog barikada na severu nemaju pojam o tome kada će Dejan doći kući, ali ono što je bitno je da deluje kao da je pravda pobedila.

Supruga Dejana Pantića se takođe oglasila i rekla da je srećna zbog vesti koje joj je javio predsednik Aleksandar Vučić.

- Hvala predsedniku i celoj državi - znali su da je nevin! - istakla je ona.

Podsetimo, Pantićev sin je juče za Telegraf rekao da je situacija na KiM nikada gora, te da su ljudi u velikom strahu. Nakon hapšenja njegovog oca, Srbi su počeli da postavljaju barikade, koje traju sve do danas.

- Ako je to moglo da se desi mom ocu koji je porodičan čovek u penziji, svi se pitaju ko je sledeći - naveo je tada Predrag.

Video: Sin uhapšenog policajva Pantića: Jutros nam je javljeno da je otac pušten u kućni pritvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA