≫ 

Suze supruge Dejana Pantića, koji je stigao u svoj dom: "Posle toliko dana, ugledala sam ga na kućnom pragu"

Ona dodaje da je Dejan pre deset minuta stigao kući i da ne zna trenutno da opiše svoja osećanja

  • 1
Dejan Pantić Foto: Privatna arhiva

Suzana Pantić, supruga Dejana Pantića koji je večeras pušten kući, ali koji će biti u kućnom pritvoru, izjavila je da ne postoji reč kojom može da se zahvali predsedniku Vučiću za sve ono što je učinio i kako se borio za njih i za ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji.

- Reč hvala je mala reč. Podršku smo dobili od cele države Srbije, od Kancelarije za Kosovo i Metohiju, od ljudi sa celog severa KiM koji su danonoćno, po mraku, kiši, snegu, bili istrajni u svojim stavovima. Reč zahvalnosti ne postoji za ono što je predsednik Vučić učinio za našu porodicu - rekla je za Novosti Suzana.

Ona dodaje da je Dejan pre deset minuta stigao kući i da ne zna trenutno da opiše svoja osećanja.

- Posle toliko dana, ugledala sam ga na kućnom pragu. Reči ne mogu da opišu emocije koje su me savladale - kaže Suzana kroz suze.

Podsećamo, Dejan Pantić (56), bivši pripadnik tzv. kosovske policije, koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, uhapšen je 10. decembra na Jarinju. Sa suprugom je otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga.

Agonija porodice Pantić trajala je sve do danas kada je Dejan napokon pušten kući. Vest o tome da je stigao u svoj dom saopštio je predsednik na sastanku sa Srbima sa KiM.

- Bez ROSU je stigao svojoj kući, deci i supruzi. Jedna porodica srećnija, naša mala taktička pobeda - rekao je Vučić, na šta se prolomio aplauz.

Video: Petković: Dejan Pantić nije kriv, optužnica je izraz političkog obračuna Kurtija sa Srbima na KiM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    28. decembar 2022 | 22:38

    Bolje da niste stavljali ovu sliku ,jer brt ,ivi su Karingtinovi iz Dinastije ,a ne branioci Srpstva !Eto ,odakle ovolika ujdurma,hahaha,pa ja sam bio spreman na sve ,e vise NE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA