≫ 

Ako krenu da vas love kao zečeve, onda je gotovo, onda nema više nijednog sporazuma: Nova snažna poruka Vučića

On je sinoć razgovarao sa Srbima sa KiM u Raškoj. Dogovoreno je da danas počnu da se uklanjaju barikade

  • 6
Aleksandar Vučić, profil Foto: Tanjug/ Darko Vojinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu novim video na kom je poslao snažnu poruku građanima Srbije.

"Ako krenu da vas love kao zečeve, onda je gotovo, onda nema više nijednog sporazuma, nema ničega. Ako uhvate jednog od nas, ili dvojicu kao zečeve, nema više zečeva, ti zečevi postaju vukovi", objavljeno je na profilu "avučić".

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

On je sinoć razgovarao sa Srbima sa KiM u Raškoj. Dogovoreno je da danas počnu da se uklanjaju barikade. Nakon toga, takođe, na Instagramu je objavio da je ovo naša mala pobeda.

- Ovo je naša mala pobeda. Znam da nas čekaju novi problemi, ali svaki dan mira i stabilnosti je šansa za budućnost. Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, a Srbi sa Kosova i Metohije moja braća i sestre, i ja ću se boriti i biću uz njih, kako god da bude. Mi moramo da budemo trpeljivi i strpljivi, ali i odlučni, hrabri i odgovorni, kako bi sačuvali i živote i otadžbinu. Naš cilj je uvek bio mir i da guramo celu Srbiju napred - poručio je predsednik Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majku mu

    29. decembar 2022 | 09:09

    Sve ima svoj kraj i svoju granicu,a ovo je sve zbog ne uvodjenja sankcija Rusiji. Sve engleska djubrad pakuju. Koliko ja vidim brzo ce mo svi na oruxije i opet sami protiv svih i opet Rusi ce gledati samo sebe.

  • A?

    29. decembar 2022 | 09:58

    Kako to mislite "VAS"?

  • Cava

    29. decembar 2022 | 09:49

    Za Srbiju,zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA