≫ 

Srpska lista: Dva lica Nenada Rašića u slučaju pokušaja ubistva dečaka u Štrpcu

Navode i da je Rašić sinoć na jednoj albanskoj televiziji rekao da je on pogrešno shvaćen, da on nije rekao da je to bio pokušaj ubistva

  • 0
Goran Rakić, Srpska lista, Vlada Srbije Goran Rakić / Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Srpska lista tvrdi da se "nelegalni Kurtijev ministar Nenad Rašić" pokazao kao čovek sa dva lica u slučaju pokušaja ubistva dečaka u Štrpcu za Badnji dan.

"Ovaj ničim izazvan oružani napad na nedužnu decu, na najradosniji hrišćanski praznik, Rašić je za medije u Srbiji okarakaterisao kao pokušaj ubistva, pa odmah iskoristio priliku da pohvali svog šefa Aljbina Kurtija i njegovu policiju kako su brzo reagovali i eto toliko su bili posvećeni da se poveća bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji da je odmah sutradan brutalno pretučen Stefan Tomić u Klokotu", navodi SL.

Navode i da je Rašić sinoć na jednoj albanskoj televiziji rekao da je on pogrešno shvaćen, da on nije rekao da je to bio pokušaj ubistva.

"Zbog direktnog pokušaja da umanji odgovornost onog ko je pokušao da ubije Stefana i Miloša, drago nam da je Nenad Rašić nije u mogućnosti da ih poseti, jer se postavlja pitanje šta bi im mogao reći kada u dva dana menja svoje izjave.

Da li će možda sutra Stefana i Miloša okriviti za ono što im se desilo nije isključeno", navodi Srpska lista u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Video: Počeo protest u Štrpcu zbog napada na dečake dok su nosili badnjak za Božić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA