Albanci u Davosu Vučiću priredili neprijatan doček: Razapeli zastavu Velike Albanije

Preko puta hotela u kojem treba da odsedne Vučić tokom konferencije u Davosu okačena je mapa "velike Albanije"

  • 9

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas putuje u Davos na Svetski ekonomski forum, a tamo su Albanci već priredili neprijateljski doček.

Naime, preko puta hotela u kojem treba da odsedne Vučić tokom konferencije u Davosu okačena je mapa "velike Albanije".

Zasad niko na ovo nije reagovao, ali postavlja se pitanje da li bi domaćini bili tako tihi da je okačena zastava Velike Srbije...

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće do četvrtka u švajcarskom Davosu, na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Tokom trodnevnog boravka u Davosu Vučić će prisustvovati skupovima svetskih lidera, među kojima je i sesija na temu "Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu", saopštio je kabinet predsednika Srbije.

Na sajtu Foruma je najavljeno da će Vučić u četvrtak biti govornik na panelu "Širenje horizonata Evrope", sa predsednicom Evropskog parlamenta Robertom Mecolom, i premijerima Albanije i Irske, Edijem Ramom i Leom Varadkarom.

Vučić će u Davosu imati brojne bilateralne susrete sa zvaničnicima država i sastanke sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i globalnih kompanija.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma počeo je juče i traje do 20. januara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Video: Gorele srpske trobojke u Tirani: Na protestu ispred Vlade Albanci spaljivali srpske zastave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. januar 2023 | 13:30

    Албанци убијали за рачун нациста, Швајцарска чувала и још увек чува нацистичко благо ( отето) и шта ту није јасно ... и даље се стари сарадници удружено боре против нас који смо из рата изашли као победници уз огроман број жртава!!!

  • Aca

    17. januar 2023 | 13:55

    Ma samo.opusteno,pukli su kao zvečke pa od muke samo to može i da rade... jadna "nacija"!

  • Zoran Knezevic

    17. januar 2023 | 15:36

    Kada shvatimo kako funkcionise ZLOCINACKO UDRUZENJE, za sta je, da tragika bude veca, sudjeno Srbima u Hagu, bice nam jasni i "razumljivi" ovakvi postupci, drzava i drzavica, koje mozda nisu aktivno ucestvovale u ratu protiv Srba i Srbije ali, logisticki podrzavaju ZLOCINACKO UDRUZENJE, kao i instrukcije sefova tog zlocinackog udruzenja. Da je tamo bila istaknuta srpska zastava ukljucujuci i Kosovo i Metohiju, siguran sam da bi organi ove drzave napravili haos i onemogucili srpskoj delegaciji boravak na ovom forumu. Uprkos licemernoj galami koju dizu kada govore o nepovredivosti granica Ukraine?! Na njima je da insistiraju na zlocinima pocinjenim u bombardovanju i dezintegraciji Srbije, na nama je da se pridrzavamo Medjunarodnog prava, Povelje UN i Rezolucije 1244 i, NIKADA, ali NIKADA, ne pristanemo na ultimatume, koje neprincipijelne koalicije pokusavaju da nametnu Srbiji i Srbima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA