"Odličan razgovor o potencijalima Srbije za velike investicije": Vučić se sastao sa Kušnerom

I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investiocionog centra u regionu. Živela Srbija! – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu

  • 1
Aleksandar Vučić Foto: Instagram/Printskrin/Budućnostsrbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Svetskog ekonomskog foruma sa osnivačem i izvršnim direktorom kompanije Affinity Partners Džaredom Kušnerom.

– Odličan razgovor sa Džared Kušner o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom i atraktivnom poslovnom okruženju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ponosan sam što sam imao priliku da izvršnom direktoru Affinity Partners, jednom od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja, detaljnije prezentujem neke od investicionih mogućnosti u našoj zemlji, jer se ozbiljnost države upravo i meri veličinom investitora koji su zainteresovani da posluju kod vas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investiocionog centra u regionu. Živela Srbija! – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kukuuu

    17. januar 2023 | 18:07

    Blamira nas vise, sramota kako nas nudi po svetu, kao investicije, a ono svima placa subvencije dok ne presusimo, onda odu 'investitori' a ljudi zavrse na ulici i budzet prazan, pa udri kredit jos 1milijarda.... jezivo, cukununucici ce nam vracati sto ovaj uzima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA