Starović o lažnim vestima o srpskoj vojsci: Srbija zabranjuje učešće naših građana u bilo kom stranom sukobu

Starović je na svom Tviter nalogu podelio snimak, uz koji je ostavio jasnu poruku svima koji žele da uruše stablinost Srbije i nametnu joj svoje stavove.

  • 5
HRVATSKA JASENOVAC STAROVIC Foto: Tanjug/Rade Prelić

Rat između Rusije i Ukrajine ne jenjava, a naša država konstantno trpi napade zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Propagande koje se prave za našu zemlju, pogodile su i sekretara u Ministarstvu odbrane, Nemanju Starovića koji je demantovao laži da se srpski vojnici obučavaju kao deo ruske vojske.

Starović je na svom Tviter nalogu podelio snimak, uz koji je ostavio jasnu poruku svima koji žele da uruše stablinost Srbije i nametnu joj svoje stavove.

- Još jedan deo propagande podeljen širom sveta, koji u velikoj meri iskrivljuje stvarnost. Činjenica je da Srbija zabranjuje učešće naših građana u bilo kom stranom sukobu, bilo da je to rat u Siriji ili Ukrajini. Kršenje tog zakona je kažnjivo do 10 godina zatvora, bez izuzetka - napisao je Starović uz video snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Let

    19. januar 2023 | 18:19

    Eto bas ti mozes sta da zabranis

  • Nikolas

    19. januar 2023 | 18:41

    NAS NAPADAJU DABI PRIKRILI DESETINE HILJADA PLACENIKA I NATO OFICIRA I VOJNIKA KOJI RATUJU NA UKRAJINSKOJ STRANI PROTIV RUSIJE !!! A JA BIH ZELEO DA KAZU STA SE DESILO SA 200 RUSKE DECE ODVEZENE AUTOBUSIMA -DALI SU POSLUZILI ZA VADJNJE ORGANA I ZA ZABAVU PEDOFILA -SATANISTA?????!!!!!???

  • Boža zemunac

    19. januar 2023 | 21:05

    Tebe će da pitaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA