≫ 

Oglasio se Vučić posle teškog dana: Imaćemo mnogo muka i problema u budućnosti, potrebno je jedinstvo

 ≫ 

Nažalost, oni su i ovog puta izabrali da idu protiv Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mihail
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Boban

    22. januar 2023 | 07:11

    До сада: - склоните Милошевића и убрзаћете пут у ЕУ; - испоручите Милошевића и убрзаћете пут у ЕУ; - испоручите све генерале у Хаг и убрзаћете пут у ЕУ; - испоручите Младића и Караџића и убрзаћете пут у ЕУ; - истопите тенкове и наоружање и убрзаћете пут у ЕУ; - распродајте све ресурсе и богатства и убрзаћете пут у ЕУ; - погасите домаће банке и убрзаћете пут у ЕУ; - потпишите ССП и убрзаћете пут у ЕУ; - дозволите геј параде и убрзаћете пут у ЕУ; - растурите ("реформишите") школе и судове и убрзаћете пут у ЕУ; - поставите границе на Јарињу и Мердару и убрзаћете пут у ЕУ; - потпишите бриселски споразум и убрзаћете пут у ЕУ; - уништите све институције Србије на северу Космета и убрзаћете пут у ЕУ; - признајте "Kosovo" и убрзаћете пут у ЕУ; - потпишите ИПАП споразум и убрзаћете пут у ЕУ; - поклоните се у Поточарима и убрзаћете пут у ЕУ; - дозволите рад западних НВО и убрзаћете пут у ЕУ; - доводите робовласничке компаније и убрзаћете пут у ЕУ; - потпишите вашингтонски споразум и убрзаћете пут у ЕУ; - спроведите ковид агенду и убрзаћете пут у ЕУ; - вакцинишите становништво и спроводите вакцинални терор и убрзаћете пут у ЕУ; - промените делове Устава и убрзаћете пут у ЕУ; Тренутно: - гласајте против Русије у УН-у и убрзаћете пут у ЕУ; - уведите санкције Русији и убрзаћете пут у ЕУ... Склонили, испоручили, истопили, распродали, погасили, потписали, поклонили, дозволили, растурили, поставили, уништили, практично признали, робовали, вакцинисали, променили, гласали... Територија све мања, земља окупирана, у политичком систему вршљају западне политичке странке и НВО агентуре, фискални, економски систем колонизован, привреда робовласничка, спроводе се злочиначке здравствене агенде, трошкови живота свакодневно расту, непотизам, страначко секташтво, бела куга хара, Срби широм региона угрожени, дијаспора ни да припари утицајем, мафија царује, системски криминал укорењен и организован, ријалити систем вредности доминантан, ваљају народу приче о асфалту и прузи на кредитима... Остаје још ставка УВЕЛИ. Санкције Русији... Да нам буде боље, да будемо богати и срећни... ДА ЛИ ИКО КОГА ЈЕ МАЈКА РОДИЛА БАР СА ГРАМОМ МОЗГА ВЕРУЈЕ ВИШЕ У ОВЕ НЕБУЛОЗЕ? Јер ако верујемо, боље је да истог момента нестанемо, него да останемо записани као народ који је себи дозволио сва ова понижења и који ће пристати и дозволити себи да одради још много тога зарад једног великог НИШТА.

  • A?

    21. januar 2023 | 22:37

    Iz člana 4 pomenutog sporazuma: "Srbija se neće protiviti članstvu Kosova u bilo kojoj mđunarodnoj organizaciji." Nijednoj znači ni Ujedinjenim nacijama.

  • Vanja

    21. januar 2023 | 18:22

    Daj referendum, neka se narod izjasni zasta je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA