≫ 

Poslanica Božić o Vučiću: Jedini je sposoban da vodi Srbiju i sačuva je! Njemu dugujemo mir

Zbog njega Srbija je danas poštovana i država sa integritetom sa kojom se više niko ne može potkusurivati, poručuje Božić

  • 5
Sandra Božić, SNS Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sandra Božić, narodna poslanica SNS-a, objavila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini koji je sposoban da vodi Srbiju i sačuva je!

- Njemu dugujemo napredak, njemu dugujemo mir! Zbog njega Srbija je danas poštovana i država sa integritetom sa kojom se više niko ne može potkusurivati! Njegov odlazak sa čela SNS je strahovit gubitak! Za njega ne postoji zamena, ni sada ni za 1,000 godina. Retko istorija da ovakvog državnika, koji je bure baruta smirio i od njega napravio raskrsnicu puteva za koju je zainteresovan čitav svet! Njegov odlazak smatram i svojim ličnim porazom jer iskreno gubim motiv za dalji nastavak participacije u politici! Jer znam šta sledi! Moj politički put je determinisan njegovim postojanjem i njegovim delima - napisala je Božić na Instagramu i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Сандра Божић (@sandra_bozic)

Bez njega, bure baruta se ponovo pali! Predsednice @avucic potrebni ste Srbiji! Potrebno ste našoj deci i generacijama koje dolaze! Potrebni ste budućnosti koja bez vas na čelu nikada neće biti ista! Oprostite mi na emocijama, ali ovo su najteži redovi koje sam ispisala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA