≫ 

Petković: Nikada neću biti praznoglavi bukač, zanima vas samo politički cirkus

Sednica Skupštine Srbije održaće se uskoro, a njoj će prisustvovati i predsednik Vučić

  • 3
Petar Petković Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Direktor Kancelarije za Kim Petar Petković odgovorio je predsedniku stranke Dveri Bošku Obradoviću koji je na svom Tviteru komentarisao sazivanje sednice Skupštine Republike Srbije. Obradović je tom prilikom napisao da će na dnevnom redu biti izveštaj Kancelarije za KiM bez francusko-nemačkog predloga Sporazuma, što je Petković okarakterisao kao stvaranje "političkog cirkusa".

- Pazite ovo: Vlada traži od Skupštine da zakaže sednicu o KiM na kojoj će se obratiti Predsednik Republike a na dnevnom redu će biti izveštaj Kancelariji za KiM činovnika Petra Petkovića, bez francusko-nemačkog predloga Sporazuma. Ovo je najbolja slika rasula i sprdnje sa državom! - napisao je Obradović na društvenoj mreži.

Kako kaže Petković, predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakako će govoriti o francusko-nemačkom predlogu, a dodaje i da Obradovića zanima jedino politički cirkus.

- Pošto @BoskoObradovic niste hteli razgovore s poslaničkim grupama koje je predsednik predložio, sad nećete sednicu NSRS, čiji poziv je predsednik prihvatio. Vas očigledno zanima samo da pravite politički cirkus. A predsednik će naravno govoriti o francusko-nemačkoj inicijativi - napisao je Petković u odgovoru predsednika Dveri.

On je dodao da jeste činovnik države čime se i ponosi, ali nikada neće biti činovnik stranih ambasada niti praznoglavi bukač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    31. januar 2023 | 12:10

    Petre Petkoviću... Nemoj više... Znamo se... Još kada si drugi dres nosio...

  • Bule

    31. januar 2023 | 12:31

    Kao kad se kaže - ma nisam pijan 🤣

  • haj

    31. januar 2023 | 17:14

    njemu pot hitno kupit 50 ovaca i posladga da hi čuva ko hi ne po gubi tolko je pametan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA