≫ 

Vučić razgovarao sa Blinkenom o Kosovu, evropskom putu Srbije i bilateralnim odnosima

Kako je naveo, sagovornici su se saglasili da Srbija i SAD imaju višestruke mogućnosti za unapređenje partnerstva i bilateralne saradnje u različitim oblastima

  • 4
Entoni Blinken, Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Zoran Žestić/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom o situaciji na Kosovu i Metohiji, evropskom putu Srbije i bilateralnim odnosima Srbije i SAD.

- Razmenili smo stavove o dijalogu Beograda i Prištine, a posebno sam naglasio da mir i stabilnost u celom regionu i sigurna ekonomska budućnost, predstavljaju ključne ciljeve za sve ljude koji žive na Zapadnom Balkanu - napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kako je naveo, sagovornici su se saglasili da Srbija i SAD imaju višestruke mogućnosti za unapređenje partnerstva i bilateralne saradnje u različitim oblastima.

Video: Vučić o svedočenju Lalića: On ne sme da laže! Znao sam da je snajper za mene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    2. februar 2023 | 00:07

    СТОП за независтан Космет. Ми са Американцима не сарађујемо они нама стално прете и стално нас уцењују. амерички амбасадор акредитован у БГ кристофер хил се понаша као да. је он председник Србије

  • Nikolas

    1. februar 2023 | 23:05

    BLAGOS NAMA !!!

  • Milorad Vujicic

    2. februar 2023 | 04:19

    NASTAVLAM SA KOMENTAROM OD PRIJE AKO BUDE ODOBREN. Kosovo je Srbija.Mi nismo kriminalci samo nedamo svoje Dali smo siptarima kruh a oni hoce da nam otmu I sporet na kome smo im pekli taj kruh I hranili ih jer nisu imali od cega da zive u Albaniji.NEMOZE!!!!! RUSKA politika u Ukrajini je apsolutno opravdana Rusija je postivala REC I DOGOVOR uvjek.Ukrajina je nasilnim prevratom predata I vodjena zapadnom taktikom koja je kulminisala u ratni sukob.Kako God bilo vodstvo ukraine je fasisticko korumpirano diktatorsko telo .Igre Amerike su pred njihovim vrhuncem I u dubokom padu .Umjesto da se brane slobodama I demokratijom oni koriste teroristicke akcije protiv zemalja rivala. TO RADE I NAMA.E NECE MOCI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA