Predsednik Novog DSS za KiM Boris Janićijević podneo neopozivu ostavku nakon skandala u Skupštini Srbije

On i ističe da najiskrenije nije očekivao da će kako kaže "gledati ovakve scene u Skupštini Srbije i to kada se priča o Kosovu i Metohiji"

  • 0
Boris Janićijević Foto: Kosovo online

Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije, kaže za Kosovo onlajn Boris Janićijević.

Kako navodi Janićijević "celog sebe sam dao u odbrani KiM i zaista ne želi da gledam ovaj cirkus".

"Zato i podnosim neopozivu ostavku na članstvo u DSS i na mesto predsednika pokrajinskog odbora novog DSS na KiM i mesto predsednika novog DSS Kosovske Mitrovice", kaže Janićijević piše Kosovo online.

On i ističe da najiskrenije nije očekivao da će kako kaže "gledati ovakve scene u Skupštini Srbije i to kada se priča o Kosovu i Metohiji".

"Potpuno sam slomljen", završava Janićijević.

Na kraju dodaje da su ga u današnjoj odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke. "Novi DSS od danas ne postoji u Kosovskoj Mitrovici", kaže Janićijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA