≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran Vesić: "Predsednik je mnogo puta pokazao da neće popustiti pod ucenama. Živela Srbija!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubedljivije poverenje državotvornoj politici predsednika Vučića - napisao je on

  • 5
Goran Vesić Foto: Predrag Mitić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću povodom nereda u Narodnoj skupštini, napisavši "da mu je interes Srbije preči od ličnog interesa", te "da je u takvoj situaciji jedino odgovorno rešenje raspisivanje vanrednih izbora".

- Predsednik Aleksandar Vučić je mnogo puta do sada pokazao da neće popustiti pod ucenama i da mu je interes Srbije preči od ličnog interesa i bilo koje funkcije. Srbija se danas suočava sa dubokom političkom krizom.

- Događanja u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Kosovu i Metohiji pokazala su da deo opozicije, potpomognut stranim faktorom, planira nasilno preuzimanje vlasti, dok najveći koalicioni partner Srpske napredne stranke sedi na dve stolice flertujući se onima koji žele da destabilizuju Srbiju i vrate je u prošlost.

- U takvoj situaciji, jedino odgovorno rešenje je raspisivanje vanrednih izbora na kojima će narod odlučiti koja stranka i u kom pravcu treba da vodi Srbiju u budućnosti. Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubedljivije poverenje državotvornoj politici predsednika Vučića koja jedina garantuje nastavak ekonomskog rasta i zaštitu Ustava Republike Srbije a posebno dela Ustava koji Kosovo i Metohiju definiše kao sastavni i neotuđivi deo Srbije. Živela Srbija! - napisao je on.

Video: Vučić: Hajde da probamo da sačuvamo našu decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    6. februar 2023 | 23:17

    Pravo resenje za naredne izbore je sedam posto cenzusa!?Narod da bira i niko od raznih politicara?;!i Vanjskih ambasada?!

  • Mile

    7. februar 2023 | 07:43

    Vučić neće ustuknugi predbpritiscima, i neće dozvoliti da iko ugrožava interese stpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

  • Marija

    6. februar 2023 | 23:36

    Predsednik svojim radom vodi borbu za nezavisnu i jaku Srbiju. Organizovanje izbora može samo pokazati da veliki broj ljudi podržava predsednika u njegovim naporima da Srbiji obezbedi mir i stabilnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA