≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnica Niša pružila podršku Vučiću: "Najjači čovek je onaj koji kroz život može da putuje sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona kaže da je predsednik Srbije stvorio političku stabilnost, kao i da se oseća očigledan napredak prethodnih deset godina

  • 2
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski Foto: Promo/Kabinet gradonačelnice Niša/Mladen Đurović

Gradonačelnica Niša i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Dragana Sotirovski pružila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću podršku i izjavila je da je "zahvaljujući njemu Srbija postala zemlja uspeha, zemlja nade, zemlja šansi i vere".

Ona kaže da je predsednik Srbije stvorio političku stabilnost, kao i da se oseća očigledan napredak prethodnih deset godina:

- Najjači čovek je onaj koji kroz život može da putuje sam, kaže drevna kineska izreka.

- Kao čovek koji je pokazao da može sam svojom vizijom i mudrošću da pokrene Srbiju sa mrtve tačke, da sam izdrži mnoge niske udarce, da stvori političku stabilnost zahvaljujući kojoj je država Srbija država napretka prethodnih deset godina. Pokazao je svoju veličinu, jačinu i karakter. Zahvaljujući njemu Srbija je postala zemlja uspeha, zemlja nade, zemlja šansi i vere.

- Pokazao je da sam može mnogo, zato danas, više nego ikada mi koji imamo to breme odgovornosti pred ovim narodom treba da pokazujemo nesalomivo jedinstvo i pružimo mu podršku da istraje. Zato moja bezgranična podrška i poruka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da u ovim po Srbiju teškom vremenu, vremenu pritiska, bude siguran da smo uz njega baš kao i narod prethodnih deset godina. Srbija pobeđuje! - izjavila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA