≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministri iz redova SNS imali sastanak sa Anom Brnabić i Aleksandrom Vučićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo bi da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati

  • 8
Aleksandar Vučić i Viola Fon Kramon, Sastanak

Foto: Nikola Tomić

Ministri iz redova SNS počeli su nešto pre 12 časova da stižu u Predsedništvo Srbije, gde bi trebalo da se sastanu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Sastanak je bio i sa premijerkom Anom Brnabić, a svi su napustili zgradu oko 13. 45 minuta.

Ministri nisu želeli da daju izjave novinarima, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je dodao da će to učiniti drugi put. Na sastanku na koji su dossli oko 12.00 sati bili su Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović. U Predsedništvo su oko 12.00 sati stigli i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo je da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

"Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio 'Oluju' na KiM i nove pogrome - da li smo imali podršku od naših partnera", upitao je Momirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeki

    7. februar 2023 | 12:46

    Sve pohvale za jedinstvo I slogu, uz konstruktivan dijalog rešiće problem koji trenutno stvara opozicija.

  • Skids

    7. februar 2023 | 12:42

    I treba da ih postroji nisu oni došli tu da se slikaju i zezaju nego da rade svoj posao misle ako su se uvalili za ministre da su nedodirljivi e pa bato moj ne ide to tako

  • Stanko

    7. februar 2023 | 12:27

    Sad će da padne dogovor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA