≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista Niš uputio podršku generalu Lazareviću koji se trenutno nalazi na VMA

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dragi generale, svi članovi Pokreta socijalista su uz vas, sa željom da se što pre oporavite", poručili su u Pokretu socijalista Niš

  • 2
General Vladimir Lazarević Foto: Profimedia/BAS CZERWINSKI / AFP

Gradski odbor Pokreta socijalista Niš upućuje snažnu podršku generalu i komandantu Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije Vladimiru Lazareviću koji se u ovom trenutku bori sa opakom bolešću.

"Baš kao što je general Lazarević izborio mnoge bitke za očuvanje Srbije i srpskog naroda, čvrsto verujemo da će i iz ove životne bitke general izaći kao pobednik. Dragi generale, svi članovi Pokreta socijalista su uz vas, sa željom da se što pre oporavite", poručili su u Pokretu socijalista Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    8. februar 2023 | 13:54

    Brz oporavak ti zelim generale, nas heroju. Potreban si jos Srbiji i svojoj porodici. Imace generacije nasih oficira na koga da se ugledaju, da Srpski oficir ima svoga idola generala Lazarevica!!! Svaka cast za partiju patriotske i borbene levice Pokret Socijalista.

  • zztop

    8. februar 2023 | 17:57

    Jel to onaj što je u kumanovu pitao gde da potpiše pa da beži....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA