Vreme čitanja: oko 2 min.

Brnabić: Nemam šta da dodam na Vučićeve reči o koaliciji SNS i SPS; Dačić: Nastavak saradnje dve partije

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne bih danas odgovarala na ta pitanja, zato što je ovo za mene lično i kao predsednicu vlade važan dan, a predsednik je o tome govorio juče dosta esktenzivno. Ne bih imala šta o tome da dodam na ono što j e on rekao", rekla je Brnabić.

  • 4
Sednica vlade republike Srbije Foto: Nikola Tomić

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se slaže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kada je reč o odnosu SNS i SPS u koaliciji i da, pored onoga što je on već rekao, nema šta da doda.

Na pitanje novinara, u Naučno-tehnološkom parku u Nišu, da prokomentariše odnos u koaliciji sa SPS pošto se čulo da nije zadovoljan i kakvi su odnosi u koaliciji i da li može da iznese detalje sa sastanka na kome su bili Vučić i ona sa ministrima iz redova SNS i da li može da prokomentariše najavu koja se mogla čuti u medijima da će izbori možda biti na jesen, Brnabićeva je kretko rekla:

"Ne bih danas odgovarala na ta pitanja, zato što je ovo za mene lično i kao predsednicu vlade važan dan, a predsednik je o tome govorio juče dosta esktenzivno. Ne bih imala šta o tome da dodam na ono što j e on rekao", rekla je Brnabić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da su odnosi SNS i SPS značajno narušeni, ali da ne misli da su u ovom trenutku izbori dobro rešenje za Srbiju.

On je za televiziju Pink rekao da je razgovarao sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i liderom SPS Ivicom Dačićem.

"Ne mislim da je naročito važno ko je koga pozivao, ne mislim da treba da govorim takve gluposti i da pravimo španske, venecuelanske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, ono što se već dogodilo, to je nešto što je svakako značajno narušilo naše odnose. Tu postoje stvari o kojima neću da govorim, ne može ovo da bude razlog za sve, postoje neke druge stvari", rekao je Vučić.

Predsednik Socijlističke partije Srbije ivica Dačić rekao je da je danas razgovarao sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem i da je dogovoren nastavak saradnje dve stranke.

Dačić je za Tanjug naveo da su razovori trajali sat i po i da je dogovoren nastavak saradnje i jačanje koalicije SNS i SPS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitarpavlovic

    8. februar 2023 | 20:36

    Vučić i Dačić najbolje znaju šta je potrebno za Srbiju .

  • Otvorene oči

    8. februar 2023 | 18:27

    Vučić zna da Srbija bez Evropske pomoći nećemo imati ni za penzije više da otplatimo. Zato treba da stavi Hitno te proklete sankcije prokletoj Rusiji i Putinu koji nas slomi, unište i uvuče u nihovo blato. Tek sada se naše oči otvore i vidimo ko su inače Rusi. Zato treba podržavati našeg Vučića.

  • zztop

    8. februar 2023 | 18:01

    Hahaha koji spin , džaba ste krečili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA