Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnik Novog Sada sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija Koreje: Ovo iskustvo će nam preneti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su tu kako bismo, kroz jedinstven projekat, otpočeli proces izrade studije izvodljivosti Smart City sistema, naveo je Đurić

  • 0

Gradonačelnik Grada Novog Sada sastao se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje, njegovu objavu na društvenoj mreži prenosimo u celosti

– Sastao sam se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje Dongćan Kimom, koji je sa saradnicima u poseti Novom Sadu. Oni su tu kako bismo, kroz jedinstven projekat, otpočeli proces izrade studije izvodljivosti Smart City sistema, a sve uz podršku Korejskog razvojnog instituta. U njemu će učestvovati korejski eksperti i zaposleni iz gradskih uprava i javnih preduzeća, napisao je prvi čovek Novog Sada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

– S obzirom na to da je Republika Južna Koreja svetski lider u razvoju koncepta „smart city“, veoma će nam značiti njihovo iskustvo i znanje, napisao je Đurić na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA