≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak Vučića i čelnika službi bezbednosti nakon protesta ekstemista

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Zlatanović iz Srbin infa naveo je da je "izdajnička vlast" blokirala ljude iz Srbije na putu ka Beograd, ali su se javili da stižu

  • 3
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao večeras sa čelnicima MUP-a i bezbedonosnih snaga, a javnosti će se obratiti u 21 i 30 iz Predsedništva Srbije povodom večerašnjeg protesta na koji su prethodnih dana pozivale ekstremističke organizacije.

Naime, ranije večeras nekoliko stotina pripadnika proruskih ekstremističkih i klerofašističkih organizacija u Srbiji okupilo se pred Predsedništvom u Beogradu. Sa protesta su upućene pretnje predsedniku Vučiću.

Dejan Zlatanović iz Srbin infa naveo je da je "izdajnička vlast" blokirala ljude iz Srbije na putu ka Beograd, ali su se javili da stižu.

- Kad smo na Trgu Republike obeležavali dan početka NATO agresije, poručio sam svima onima koji hoće da izdaju, to je sada aktuelno i danas, pa ko se prepozna, prepozna - ko potpiše, njega ubiše! - rekao je Zlatanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA