≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Torbica iz Pokreta socijalista: Antisrpska opozicija spremna na svako zlo, čestitam BIA i MUP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prevarili su se kada su udarili na Aleksandra Vučića, jer za njega poraz nikad nije bio opcija, a Srbija i Kosmet za njega su svetinja vrednija od života", izjavio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica

  • 6
Bojan Torbica Printscreen/YouTube/KTV Zrenjanin

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je da je na sinoćnjem skupu antisrpska opozicija još jednom pokazala da je spremna na svako zlo samo da bez izbora zavlada Srbijom, čestitajući pripadnicima BIA i MUP na uspešno obavljenom zadatku zaštite države i predsednika.

"Na dan srpske državnosti okupljena rulja je pretila smrću predsedniku Srbije. Na dan srpske državnosti okupljena rulja je gazila srpsku zastavu pod kojom su vekovima ginuli najbolji i najhrabriji srpski sinovi. Na dan srpske državnosti srpski izrodi su prizivali prolivanje bratske srpske krvi. Okupili su se sinoć oni najgori, oni koji su oslobađali teroriste, oni koji su ćutali dok su gorele pravoslavne svetinje, oni koji su ćutali dok su rušena srpska ognjišta. Okupili su se sinoć, na dan srpske državnosti da prete, vređaju i lome. Okupili su se da svima pokažu koliko im nije stalo do Kosova i Metohije, do Srba koji decenijama tamo žive obespravljeni. Okupili su se da Srbiji donesu haos, bezvlašće i teror i da u takvom haosu pokušaju da prigrabe bar komadić vlasti. Ali, prevarili su se kada su udarili na najjačeg i najboljeg, kada su udarili na onog koji ima najveću podršku građana, kada su udarili na onog koji se ne boji ni njih, ni njihovih stranih gospodara. Prevarili su se kada su udarili na Aleksandra Vučića, jer za njega poraz nikad nije bio opcija, a Srbija i Kosmet za njega su svetinja vrednija od života", izjavio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA