Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić objavio video i sumirao utiske nedelje za nama: "Veliki projekti su na vidiku"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nedelji za nama, potpisali smo brojne bilateralne dokumente o saradnji sa Italijom, čime smo dali još jedan snažan impuls našoj ekonomiji

  • 58
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" video u kojem je sumirana njegova protekla radna nedelja.

- Gotovo četvrt veka je prošlo od tog 24. marta 1999. godine, a sećanja su i dalje sveža. Mnoge rane nisu još zacelile, neke neće nikada. Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast ostali su čvrsto utkani u temelje naše države, isto kao što su odvažnost, istrajnost i srčanost naših ljudi prokrčili put na kojem sada kreiramo budućnost - napisao je predsednik Vučić uz video i dodao:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- U nedelji za nama, potpisali smo brojne bilateralne dokumente o saradnji sa Italijom, čime smo dali još jedan snažan impuls našoj ekonomiji. Ono što me je ponovo uverilo u snagu i ugled Srbije, jesu i prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže: sastanci i razmena mišljenja sa Nikosom Dendijasom, a na kraju nedelje sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom, dali su novi zamah odličnim odnosima između naših zemalja, kao i planovima za velike projekte koji su na vidiku. Živeće Srbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    26. mart 2023 | 10:40

    Ovo za nama je bila uspešna ali i teška, jer smo evocirali uspomene na bombardovanje koje smo doživeli. BIlo, ne ponovilo se!

  • Maki

    26. mart 2023 | 17:15

    Bila je ovo teška nedelja,ali pred nama su još teži dani koje ćemo izgradi zajedno i izgraditi još bolju budućnost!

  • Sanja

    26. mart 2023 | 10:09

    Iza nas je velika radna i uspešna nedelja u kojoj je Srbija odnela velike pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA