Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Kancelarija za KiM posle hapšenja Srbina: "Nastavak pritisaka i progona srpskog naroda"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljan J. je uhapšen pred očima supruge i dvoje maloletne dece koji su njegovim iznenadnim hapšenjem pretrpeli ogroman stres

  • 0
Lisice hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Današnje hapšenje bivšeg srpskog policajca Miljana J. na Jarinju nastavak je pritisaka i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, posebno policajaca koji su novembra prošle godine skinuli uniformu Kosovske policije, saopštila je danas Kancelarija za KiM.

On je uhapšen pred očima supruge i dvoje maloletne dece koji su njegovim iznenadnim hapšenjem pretrpeli ogroman stres.

Odmah po saznanju o Miljanovom hapšenju Kancelarija za Kosovo i Metohiju je angažovala advokata koji će ga braniti i pomagati mu u ovom slučaju, a predstavnici Kancelarije su stupili u kontakt sa porodicom uhapšenog, kako bismo im i na taj način pružili prekopotrebnu podršku i ponudili svu pomoć.Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja jeste kako se to Miljan J. godinama slobodno kretao preko administrativnih prelaza i bio u službi Kosovske policije, a sada mu se preko noći otkrivaju nekakve tajne poternice i na teret stavljaju dela stara više godina, navode iz kancelarije.

To dovoljno govori o prirodi ovog montiranog i političkog hapšenja i namerama Prištine da se obračunava sa Srbima koje ne može da natera da se vrate u Kosovsku policiju, smatraju u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA