Vreme čitanja: oko 1 min.

Vasić: Jovanović uhapšen greškom, iza porodice neprospavana noć

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovanović je danas pušten na slobodu, ali kako je Vasić dodao, porodica je preživela je košmar i imala neprospavanu noć, posebno ako se ima u vidu šta se sve događalo u predhodnom periodu

  • 0
Kosovska policija Foto: ATA Images

Advokat Dejan A. Vasić, koga je Kancelarija za KiM angažovala da zastupa Miljana Jovanovića, nekadašnjeg pripadnika Kosovske policije, koji je juče uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje, potvrdio je za Kosovo onlajn da je njegov branjenik uhapšen greškom.

"Miljan Jovanović sinoć je na Jarinju priveden zbog tehničke greške, a noć je proveo u Policijskoj stanici. Specijalno tužilaštvo je jutros utvrdilo da je u pitanju greška i izdalo nalog za oslobađanje", rekao je Vasić.

Jovanović je danas pušten na slobodu, ali kako je Vasić dodao, porodica je preživela je košmar i imala neprospavanu noć, posebno ako se ima u vidu šta se sve događalo u predhodnom periodu.

"Privođenje gospodina Jovanovića, a pre toga hapšenje i procesuiranje Slađana Trajkovića, koji je takođe bio pripadnik Kosovske policije, zbog ratnog zločin i hapšenje Dejana Pantića, pored porodice Jovanović, onespokojilo je porodice svih bivših kosovskih policajaca kao i građana na severu Kosova", rekao je Vasić.

Vasić je izrazio zahvalnost i podvukao efikasnost Specijalnog tužilaštva u otklanjanju greške i problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA