≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Krkobabić: "Da nas čuju i oni koji ne mogu da čuju i da znaju da smo sa njima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gost skupa bio je načelnik Severnobačkog okruga i poverenik Srpske napredne stranke Bojan Šoralov koji se obratio prisutnima izrazivši veliko zadovoljstvo dugogodišnjom plodonosnom saradnjom dveju stranaka u Subotici

  • 2
PUPS Milan Krkobabić

Foto: Dragan Gojić

"Da nas čuju i oni koji ne mogu da čuju i da znaju da smo sa njima, kao i sa svima onima kojima je naša pomoć potrebna. Pravda za penzionere, pravda za poljoprivrednike, pravda za proletere - solidarnost na delu. To je naš zadatak. Na predstojećim lokalnim, na pokrajinskim i republičkim izborima", poručio je je lider PUPS - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić delegatima redovne izborne skupštine Gradskog odbora Subotica i predstavnicima udruženja građana, a posebno, uz pomoć tumača za znakovni jezik, brojnim članovima Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih iz Subotice.

U prepunoj sali u prisustvu članova Saveza invalida rada Srbije, Saveza invalida rada Subotice, Udruženja boraca Srbije, Gradskog udruženja penzionera i Organizacije rezervnih vojnih starešina, za predsednika Gradskog odbora Subotica jednoglasno je izabran master ekonomista Marko Marić, a za potpredsednike Ana Marjanušić i Branko Bugarski.

- PUPS Subotice je nezaobilazan partner u svim akcijama koje lokalna vlast sprovodi. Posebno raduje dolazak novih mladih ljudi, pogotovo kroz formiranje novih mesnih odbora - izjavio je Marić.

Gost skupa bio je načelnik Severnobačkog okruga i poverenik Srpske napredne stranke Bojan Šoralov koji se obratio prisutnima izrazivši veliko zadovoljstvo dugogodišnjom plodonosnom saradnjom dveju stranaka u Subotici.

Video: Vučić: Mnogo je važno za našu zemlju da u ovakvim trenucima možemo da otvaramo nova radna mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    31. mart 2023 | 23:00

    Loza Krkobabica neunistiva i pokazuje na cega je Srbijica spala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA