Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska Lista: Nasilnici u uniformi u Zvečanu maltretirali ženu sa detetom u naručju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz objavu Srpska lista okačila je i snimak incidenta

  • 1
Kosovska policija Foto: B.P./ATAImages

Srpska lista saopštila je večeras da su "nasilnici u uniformi" na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju.

- Kao što smo govorili na današnjoj konferenciji, na severu nisu raspoređeni policajci već nasilnici u uniformi koji su malo pre na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju. A ti Kurti nastavi sa provokacijama… misliš da možeš kako hoćeš, a dokle ćeš - navela je Srpska lista na svojoj Fejsbuk stranici.

Uz objavu Srpska lista okačila je i snimak incidenta.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ranije danas je na konferenciji za medije rekao da su pripadnici specijalne kosovske policije nezakonito i protiv Ustava takozvanog Kosova prisutni na severu KiM, jer sastav policije mora da odražava etnički sastav teritorije na kojoj se nalaze.

On je upozorio da, u slučaju da se ne pusti sinoć uhapšeni Milovan Božović i ne prestane represija Kurtijevog režima, srpski narod to više neće trpeti, niti prihvatiti, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić, na konferenciji za medije Srpske liste (SL) u severnom delu Kosovske Mitrovice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    3. april 2023 | 19:29

    Pa dižite ustanak... Šta se samo žalite i kukate! Nego vam lepo ovako. Primate dve plate, ne plaćate ništa, svaki čas se vozikate do Beograda i... više kao, nećete trpeti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA