≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić čestitao katolički Uskrs: "Neka u svetu bude mir"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa neka vladaju: ljubav, sreća, radost, sloga i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima

  • 1
Milan Krkobabić, selo, razvoj, Srbija, Foto: PUPS/Milan Obradović

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda Milan Krkobabić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu, sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave prema gregorijanskom kalendaru.

- Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa neka vladaju: ljubav, sreća, radost, sloga i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima. Velika svetska iskušenja nam nedvosmisleno sugerišu da se trajno vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti, kao najvišim vrednostima koje se rađaju u duhovno zdravoj porodici.

- Vernicima koji žive i rade u selima želim ekonomski prosperitet, da udruženi brže dostignu veći kvalitet života i budu značajni činioci u započetom preporodu sela Srbije. I da stalno povećavaju brojnost svojih porodica - da nas na sledećem popisu bude više - piše u čestitki Krkobabića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA