≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranjen Srbin na severu Kosova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na njega su pucali pripadnici ROSU

  • 9

Srbin M.J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mesta u blizini Bistričkog mosta. Kako nezvanično saznaje reporter Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije - Rosu.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M.J. je operisan i nalazi se u šok sobi.

"Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje", rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arkan

    11. april 2023 | 08:02

    Ovo je jedina vest ? Jedina informacija.. cisto da se zna ili da smo javili ? Alo bre ljudi ovo je rat dole sta mi zatvaramo oci ?

  • miki

    11. april 2023 | 07:38

    Ko reče ono da su Srbi zaštićeni

  • Hogar

    11. april 2023 | 07:55

    STA SE VISE CEKA........OKO ZA OKO....IDEMO......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA