Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Krkobabić: "Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blaga reč i puno međusobno razumevanje pratili su akciju darivanja vaskršnjih jaja, navode iz PUPS-a

  • 0
stefan krkobabić, vaskrs, pups Foto: Amir Hamzagić

"Sloga kao večiti ideal, potrebnija nam je danas više nego ikada", naglasio je Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletara Srbije – Solidarnost i pravda u susret Vaskrsu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Samo jedinstveni i okupljeni oko najbitnijih državnih i nacionalnih ciljeva možemo da opstanemo i trajemo. Zato nam je potrebno međusobno poštovanje, razumevanje i uvažavanje različitosti. To je prvi korak da po Vaskrsu budemo jači, a da okruženje i svet to prepoznaju i da se prema tome ravnaju.

Svi sto trideset gradskih i opštinskih odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda upriličili su susrete sa građanima širom Srbije. Spontani susreti bili su prilika da se iskaže bliskost i solidarnost sa bližnjima povodom najvećeg hrišćanskog praznika. Blaga reč i puno međusobno razumevanje pratili su akciju darivanja vaskršnjih jaja", zaključuje se.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA