Vreme čitanja: oko 1 min.

Krkobabić čestitao Vaskrs: Neka dan Hristovog Vaskrsenja osnaži našu veru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar za brigu o selu uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru

  • 2
Milan Krkobabić Foto: Vlada Srbije

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda Milan Krkobabić povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.

"Neka dan Hristovog Vaskrsenja, kao simbol smislenog čovekovog bitisanja i ne usahle nade osnaži našu veru i odlučnost u dostojanstvenom suočavanju sa ozbiljnim izazovima savremenog sveta.

Pravoslavnim vernicima koji žive i rade u selima Srbije želim da budu složni i udruženi, uz poštovanje nacionalnih verskih i političkih različitosti i da u miru i sa međusobnim razumevanjem nastave misiju jačanja porodice, preporoda sela i očuvanja Republike Srbije.

Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA