"Povratak" odgovor na "Preokret"

Isključeni funkcioneri SPO zalažu se za deklaraciju koja predviđa povratak stranke "izvornim vrednostima"

  • 0

Isključeni funkcioneri Srpskog pokreta obnove (SPO) iz nekih beogradskih opština, Bora i Negotina najavili su da će sadašnjim i bivšim funkcionerima, članovima i simpatizerima SPO-a biti ponuđena deklaracija "Povratak", koja predviđa povratak stranke izvornom, državotvornom i nacionalnom programu.

U saopštenju se navodi da će deklaracija "Povratak" biti ponuđena umesto "Preokreta", kao i da će dokument biti predstavljen i predsedniku SPO-a Vuku Draškoviću kao "dobronamerna inicijativa za politički opstanak" stranke.

"Deklaracija 'Povratak' znači povratak stranke svom izvornom državotvornom i nacionalnom programu, koji podrazumeva snažnu ekonomiju i izrazito proevropsko opredeljenje, ali i zaštitu državnih i nacionalnih interesa demokratskim sredstvima prihvaćenim u savremenom svetu", navodi se u saopštenju.

Saopštenje su potpisali doskorašnji predsednici opštinskih odbora i odbornici Voždovca, Vračara, Rakovice, Mladenovca, Palilule, Negotina i Bora.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA