≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista: Lažne evropske demokrate koje priznaju izbore bez Srba, žele i Balkan bez Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista reagovao je povodom negodovanja pojedinaca na činjenicu da se Vulin nalazi na čelu BIA

  • 0
Aleksandar Vulin, BIA Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

Pokret socijalista reagovao je na ponovno negodovanje pojedinih poslanika Evropskog parlamenta zbog toga što se na čelu BIA nalazi Aleksandar Vulin i sapštio da lažne evropske demokrate koje priznaju izbore bez Srba žele i Balkan bez Srbije.

- Tajkunski propagandisti koji žive od širenja lažnih vesti, konačno su preneli istinu o osnivaču Pokreta socijalista Aleksandru Vulinu. Antisrpska EU klika i korumpirani šiptarski lobisti nisu zadovoljni što je Vulin na čelu BIA, a Srbija slobodna, nezavisna i neutralna - navedeno je u Pokretu socijalista.

Oni su dodali da "ratnohuškačkom Briselu smeta što se srpski narod ne raduje podršci etničkom čišćenju Srba sa prostora KiM i uništavanju Republike Srpske na čemu svakodnevno rade".

- Lažne evropske demokrate koje priznaju izbore bez Srba, žele i Balkan bez Srbije, jer za njih nemamo svrhu postojanja ako nismo topovsko meso u zapadnoj geopolitičkoj tragediji - poručili su iz ove stranke.

(Telegraf.rs)

Video: Pokret socijalista posetio grob Slobodana Miloševića na godišnjicu njegove smrti i odao mu počast

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA