≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petković povodom uvreda Blerima Vele na Vučićev račun: Srbi sa KiM vas ne žele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petković mu je odgovorio putem društvene mreže Tviter

  • 51
Petar Petković Kancelarija za Kosovo i Metohiju KIM Foto: Telegraf.rs

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se povodom objave šefa osoblja u tzv. predsedništvu Kosova, Blerima Vele koji je na Tviteru naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "totalno poremećen".

Naime, Petković mu je odgovorio putem društvene mreže Tviter i rekao da je džabe sva mržnja, kao i da ih Srbi sa KiM ne žele.

- Ako sutra više od 100 Srba glasa na lažnim izborima, vladajte u 3 mandata. Zato nervoza i uvrede! Pukli ste! A kad već pominješ dilere, autoprojekcija na delu - napisao je Petković Veli koji je prethodno u svojoj objavi predsednika Srbije nazvao "kočnicom mira i stabilnosti u regionu" i poručio mu da "promeni dilera" zbog naslova u pojedinim medijima.

- Ove Vučićeve izjave dokazuju da je on totalno poremećen! Kao i svaki kreten, on bi trebao ili da promeni svog dilera ili skriptu koji koristi. Vučić svakim danom dokazuje da je on glavna kočnica mira i stabilnosti u regionu svojim hegemonističkim ciljevima i ljutom retorikom - napisao je Vela uz fotografije naslova opozicionih medija.

(Telegraf.rs)

Video: Evropski parlament usvojio viznu liberalizaciju KiM

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA