≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista Niš: "Vučić i Vulin mafijaškom ološu nisu dozvolili da spakuju kofere, već su ih pohapsili"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mafijaški ološ koji je klao i mleo ljude u mašini za mlevenje mesa, kada se našao iza rešetaka, lagao je o Vučiću i Vulinu bezbroj puta", kažu iz Pokreta socijalista

  • 1
Aleksandar Vulin Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Posle suđenja klanu Veljka Belivuka oglasio se Pokret socijalista iz Niša koje prenosimo u potpunosti.

"Posle svakog svedočenja pripadnika najkrvoločnijeg klana u Evropi Belivuk-Miljković, ne možemo, a da ponovo ne izrazimo čestitke predsedniku Srbije Vučiću i tadašnjem ministru unutrašnjih poslova Vulinu na hrabrosti da se obračunaju sa mafijaškim ološem. Mafijaški ološ koji je klao i mleo ljude u mašini za mlevenje mesa, kada se našao iza rešetaka, lagao je o Vučiću i Vulinu bezbroj puta, a te laži mafijaškog ološa prenosili su pojedini mediji kao istinu. Juče, dok su monstrumi svedočili pred sudom, izrekli su po prvi put i jednu istinu da ako Vulin dođe na čelo MUP-a mogu da pakuju kofere, aludirajući na to da više neće moći da čine zlodela. Vučić i Vulin im nisu dozvolili da spakuju kofere i odu, već su ih sve pohapsili, ološ je tamo gde im je i mesto, iza rešetaka, na izdržavanju decenijskih robija i nikada više neće moći da truju našu decu, da ubijaju i melju ljude. Iako su hteli da ubiju Vučića i Vulina, država je pokazala svoju snagu, ali je pokazala i da ima hrabre pojedince, predsednika Srbije i tadašnjeg ministra policije, sadašnjeg direktora BIA kojima je srpski narod i njihova bezbednost na prvom mestu", poručili su u Pokretu socijalista Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    26. april 2023 | 18:45

    Jak je to pokret sa 100 clanova ako imaju i toliko🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA