≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Boško Obradović optužio Stefana Krkobabića, usledio oštar odgovor predsednika poslaničke grupe PUPS

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iz PUPS poručuju da "laži i obmane više ne mogu da prođu"

  • 1
Stefan Krkobabić Foto: PUPS – Solidarnost I Pravda/Univerzum HD Media

Boško Obradović, predsednik Dveri, optužio je Stefana Krkobabića, predsednika Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda da "postavlja pitanja ocu kako bi trošili vreme poslanika opozicije".

Kako naglašavaju iz PUPS, zapravo je zamenik predsednika Poslaničke grupe PUPS Hadži Milorad Stošić postavio pitanje Vladi Srbije, i to dok je Obradović sedeo na tri metra od njega.

"Ako ste do sad verovali svojim očima i ušima, sudeći po ponašanju Boška Obradovića lidera Dveri, to ne bi trebalo više da radite, jer naime, on tvrdi da je onako kako on kaže, a ne kako se zapravo desilo", naglašavaju iz PUPS.

"Ljudi koji su juče gledali prenos Skupštine, videli su da je zamenik predsednika Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda Hadži Milorad Stošić postavio konkretna pitanja Vladi Srbije, a onda se tu našao Obradović da sve ove ljude, u svrhu spina, ubedi da je Stefan Krkobabić zapravo ispitivao svog oca i na taj način trošio dragoveno vreme poslanika opozicije", saopštili su iz PUPS. "Dok smo gledali i slušali jedno, Boško Obradović koji je sedeo na tri metra u Skupštini od Stošića ubeđivao nas je u drugo, bezočno lažući, i to u svom saopštenju objavljenom na sajtu pokreta Dveri."

Dveri su u svom saopštenju navele sledeće: "Poslanički institut pitanja Vladi Srbije poslednjeg četvrtka u mesecu, održan prvi put u novom skupštinskom sazivu posle šest meseci nove Vlade, pretvorio se u farsu u kojoj Krkobabić sin pita Krkobabića oca i ovaj mu odgovara trošeći vreme za pitanja narodnih poslanika opozicije".

Kako naglašavaju iz PUPS, "ono što je najtužnije od svega je činjenica da je Obradović nastojao da "napravi ludim" građane Srbije koji su pomno pratili sednicu parlamenta i videli da se Stefan Krkobabić čak nije ni obraćao na njoj".

- Radi se o klasičnom lažovu, koji je pokušao sve da ispinuje, i to priču koja je u direktnom prenosu išla na televiziji. I to sve kako bi obesmislio celu proceduru, dobro se zna ko je postavio pitanja i da se radi o poslaniku Stošiću koji je sedeo na nekoliko metara od njega, tako da je mogao dobro da vidi ko pita i da čuje šta se pita. Ali radi se o prefriganom lažovu, koji to radi dugi niz godina i izaziva lažni senzacionalizam. Poslanik Stošić je imao pitanja za predstavnike Vlade i između ostalog i za ministra o brigu za selu i to nema nikakve veze sa partijskom pripadnošću  - kaže Stefan Krkobabić, predsedniik Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda za Telegraf.

Iz PUPS poručuju i da "laži i obmane više ne mogu da prođu i da je građanima Srbije jasno sa kim imaju posla".

(Telegraf.rs)

Video: Krkobabić: Uskoro novi konkurs za kupovinu kuća na selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    30. april 2023 | 21:23

    Ko je bre taj Krkobabic koji ce daliti trinaestu penziju a sam on nema ni dana radnog staza .On smatra da dodje do penzije baveci se politikom u koju se usemila cela dinastija Krkobabic.Sramota za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA