Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prolivena krv ne sme da se zaboravi, nema predaje": Predsednik Vučić oglasio se pred razgovore u Briselu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće teško. Protiv nas su svi veliki na Zapadu, rekao je predsednik

Aleksandar Vučić Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Dijalog Beograda i Prištine na visokom nivou nastavlja se danas u Briselu razgovorima u kojima će učestvovati predsednik Aleksandar Vučić i premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti, kao i predstavnici Evropske unije.

- Već nekoliko dana, a posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu, on i njegovi pomagači. Uključili su sve, Šaipa Kamberija, Azima Vlasija... od svih analitičara i političara. Prete Srbiji, podsećaju na neke stare dane, govore o borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista već i protiv NATO agresora. Kao što on reče prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija, nema predaje - rekao je predsednik na snimku iz aviona na putu do Brisela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Biće teško. Protiv nas su svi veliki na Zapadu. Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima. Živela Srbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A?

    2. maj 2023 | 17:30

    "До 2013. године, Србија је имала око хиљаду полицајаца на северу и цивилну заштиту од 500 људи, дуж целе обале Ибра. Све то је расформирано или предато Приштини. Срби су остављени без заштите", др Марко К. Јакшић.

  • IVAN

    2. maj 2023 | 14:48

    SRBIJA NIKADA NECE PRIZNATI KIM

  • gagi

    2. maj 2023 | 15:27

    Vučić ima veliku podršku svih nas jer putem mira i dijaloga čuva naš narod na KiM .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA