≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Pokret socijalista o Kurtiju i predsedniku Vučiću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Vučić će da živi i boriće se još snažnije za Srbiju i sve Srbe", poručili su u Pokretu socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin

  • 2
Aleksandar Vulin, BIA Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

"Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin izražava punu podršku predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje Kosova i Metohije i srpskih nacionalnih interesa. Predsednik Vučić je još jednom pokazao da su mu Srbija i srpski narod na prvom mestu, pokazao je izuzetnu hrabrost i borbu, i svim najuticajnijim ljudima iz evropske i svetske politike ponovio je srpske stavove i još jednom podvukao da se sa današnjom Srbijom ne igra i ne šali. Neka niko više ne mašta da Srbe može da proteruje i ubija, neće više biti "Oluja" i Pogroma, baš kao što u Srbiji neće biti prelaznih vlada kako bi strani faktor mogao da mešetari po našoj državi. Neka dobro znaju i Aljbin Kurti, i svi žuti lešinari koji koriste mrtvu decu u političke svrhe, od slučaja Milivojević preko preletača Marinike, ponavljača Aleksića, unuka crnogorskog ustaše Brkovića i raznih Pogačara, Srbija neće stati. Uzalud Kurti i lešinari priželjkuju smrt Aleksandra Vučića. Aleksandar Vučić će da živi i boriće se još snažnije za Srbiju i sve Srbe", poručili su u Pokretu socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    30. maj 2023 | 11:07

    I ti si se javio, sada mi je lakše...

  • Ena

    30. maj 2023 | 11:21

    Ovo što rade Kurti i njegova banda uz pokroviteljstvo Zapada, je sramota za sav civilizovani svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA